Tuesday, 16 August 2011

Urban Photography : Horsemaning

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Jika beberapa bulan lepas Planking popular dikalangan remaja US kini cara baru untuk bergambar berkembang dengan Horsemaning. Dikatakan sebagai Planking versi 2.0, ia menyerupai konsep bergambar pada 1920-an apabila beberapa orang menyamar seperti kepala mereka dipenggal.

dikatakan gamabr asal usul Horsemaning
nampak real kan??
nampak benor tipunyer... hehehe
terlebey tenang la pulak muke tu...
jadi kepada pemegang camera DSLR boleh la ajak kawan2 untuk ber-Planking or ber-Horsemaning pulak. Tak perlu model cantik2 sebab aku jamin dorg tak nak buat aksi2 mcm kat atas ni...

Sumber --> SINI

5 comments:

Mila Ahmad said...

alamak gaya yg menyeramkan?

myra abdullah said...

haha..seram..tp mcm best!

kaizen said...

Mila : meh la try

myra : jom try!!! ajak 1 kampung okeh?? hehehe

Hanie_Dew said...

ish..tak nak la. bayangkan kalau gambar tu nanti hidup jadi real..eee..gile seram

Anonymous said...

heya urbanordisaster.blogspot.com blogger discovered your site via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramatically increase traffic to your blog http://mass-backlinks.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer most cost effective services to increase website traffic at this website http://mass-backlinks.com